Is het verstandig om direct bij aankoop je hond of kat te verzekeren?

Heb je een hond of kat gekocht? En wil je dat deze goed verzekerd is tegen zorgkosten? Sluit dan bij aankoop een huisdierenverzekering af. Er zijn diverse voordelen van het afsluiten van een dierenverzekering. Door bij de aankoop van een hond of kat tegelijk een dierenverzekering te nemen, ben je er – letterlijk – van verzekerd dat medische kosten vanaf het moment dat het huisdier in jouw bezit is verzekerd zijn. Wel een geruststelling als je geen risico wilt lopen op onverwachte hoge kosten.

Huisdierenverzekering kiezen

En als je een dierenverzekering wilt, welke moet je dan kiezen? Er zijn diverse aanbieders van huisdierenverzekeringen in Nederland. Op deze website staan alle huisdierenverzekeraars van Nederland op een rijtje. Aanbieders zijn HEMA,
Inshared, OHRA, Petplan, Reaal Dier en Zorg en Verzekeruzelf. Elke aanbieder biedt een eigen pakket van dekking en voorwaarden. Het is niet makkelijk om de huisdierenverzekeringen in een kort tijdsbestek te vergelijken. Welke dekking vind je belangrijk? Hoeveel eigen risico wil je dragen? En welke premie wil je per maand maximaal kwijt zijn? Kijk bij onze vergelijking van dierenverzekeringen. En sluit de verzekering af die het best bij je past.

Hond of kat bij aankoop verzekeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *